TAMPUURI-TUKI: Puh. (02) 721 1710

Laskutus päättää työtehtävän

Tampuurissa on valmis ratkaisu, jolla huoltoyhtiön työn kulku voidaan sähköistää alusta loppuun. Tampuuri on työkalu, jolla voidaan toteuttaa yhtenäinen putki työtilauksien suorittamisesta laskutukseen ja reskontraan asti. Sama asia kirjataan vain kerran eikä laskutusta pääse jäämään matkalle.

Tämän päivän todellisuutta huoltoyhtiöillä on myös, että omistajan tai isännöitsijän toimesta kerrotaan järjestelmä, johon työtilaukset on kirjattava. Huoltoyhtiön kannalta tilanne on ongelmallinen, sillä omistajan tarjoama järjestelmä ei välttämättä palvele huollon prosessia. Vaihtoehtona on kirjata tilaukset kahteen kertaan, erikseen omaan sisäiseen järjestelmään sekä toisen kerran omistajan järjestelmään - tai valita Tampuuri. Sen avulla tilaukset voidaan siirtää automaattisesti omistajan Tampuuriin. Näin kiinteistön omistaja saa haluamansa seurannan ja huoltoyhtiö tehokkaasti toimivan sisäisen prosessin.

Tampuurin vikailmoitusten laskutus voidaan hoitaa sitä mukaa kun laskutettavia vikailmoituksia syntyy. Työn suorituksen kuittausvaiheessa voidaan osoittaa, että mitkä ovat laskutettavia tehtäviä, jotka siirtyvät laskutukseen, josta sitten syntyneet myyntitilaukset voidaan laskuttaa halutussa aikataulussa. Samalla voidaan hoitaa myös sopimuslaskutukset.

ota yhteyttä transparent.jpg