TAMPUURI-TUKI: Puh. (02) 721 1710

Tehokkuutta kiinteistöhuoltoon

Kiinteistöhuollon tavoitteena on pitää huolta kiinteistön kunnosta ja energiatehokkuudesta, havaita ongelmat ajoissa ja näin korjata ne ennen suurempia vahinkoja. Suunnitelmallinen kiinteistönhuolto tukee kiinteistöjen arvon säilymistä.

Tampuurin avulla kiinteistöhuoltoyrityksellä on käytössään tehokkaat prosessit hoitaa omaa liiketoimintaa. Kun prosessit ja toimintatavat ovat kunnossa ja käytössä, annetut lupaukset asiakkaille pystytään hoitamaan laadukkaasti ja tehokkaasti. Näin takaamme tyytyväiset asiakkaat ja kannattavan liiketoiminnan.

Tampuurin hienoja ominaisuuksia huollolle on, että koko huoltoketju työtilauksesta laskutukseen on hallittavissa samassa järjestelmässä. Erityisen tärkeä ominaisuus on, että kiinteistöhuollon Tampuuri integroituu työtilausten osalta asiakasyritysten (isännöintiyritykset, vuokrataloyhtiöt, kiinteistön omistajat) Tampuureihin, jolloin tieto siirtyy näiden Tampuureiden välillä automaattisesti.

Selainpohjainen Tampuuri tarjoaa mahdollisuuden käyttää järjestelmää ajasta ja paikasta riippumatta. Tämän lisäksi meillä on tarjota liikkuville ihmisille mobiilityökaluja töiden hoitamiseen kentälle jopa offline-tilassa. Tutustu ja kutsu myyjä esittelemään!

ota yhteyttä transparent.jpg