Visma Real Estate

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Kotkan Seudun Talokeskus otti Tampuurin tehokäyttöön – auttaa myös Tampuurin kehitystiimiä

31.3.2023

Kotkan Seudun Talokeskus otti Tampuurin tehokäyttöön – auttaa myös Tampuurin kehitystiimiä

Kotkan seudulla isännöinti- ja kiinteistönhoitopalveluita tarjoava Kotkan Seudun Talokeskus on ottanut viimeisen parin vuoden aikana Visma Real Estaten Tampuuri-ohjelmiston aktiiviseen tehokäyttöön. Liiketoimintajohtaja Mirka Pesonen kertoo, miten siitä on saatu hyöty irti ja kuinka käyttäjien antama palaute on vienyt myös Tampuurin kehitystä eteenpäin.

 

Kotkan Seudun Talokeskukselle Tampuuri on tuttu ohjelmisto jo useiden vuosien ajalta. Yritys käytti sitä pitkään ennen kaikkea kiinteistöhallintajärjestelmänä, kunnes kaksi vuotta sitten päätti ottaa ohjelmiston laajempaan hyötykäyttöön Visma Real Estaten opastuksella.

”- – Tampuuria käyttää meillä yhteensä 30 henkeä. Käyttöönottovaiheessa halusimme ymmärtää kunnolla, miten ohjelmisto toimii, jotta saisimme siitä parhaan hyödyn irti. Tentattuamme vismalaisia aktiivisesti siellä huomattiin koulutustarpeemme ja kyseltiin, jos haluaisimme ottaa kantaa myös Tampuurin kehitykseen”, Mirka Pesonen kertoo.

 

Visma Real Estatelta ollaan Talokeskukseen yhteydessä säännöllisesti ja kysellään käyttäjiltä, miten arki Tampuurin kanssa on sujunut, tarjotaan vastauksia mielen päällä oleviin asioihin ja viedään palautetta eteenpäin Tampurin kehitystiimille.

”Viimeksi saimme Kotkan toimistollemme käymään UX Designer Anna Yli-Saaren, ja saimme silloin paljon ideoita ja neuvoa. Keskustelimme esimerkiksi huoneistotietojärjestelmästä. Olen ollut äärimmäisen positiivisin mielin siitä, että meillä on ollut ihmisiä, joilta kysyä ja laittaa ongelmatapauksissa viestiä, jotta työt saadaan hoidettua”, Pesonen sanoo.

 

 

Koulutusten avulla rutiinit kuntoon

 

Visma Real Estate on järjestänyt Talokeskukselle myös virtuaalikoulutuksia, jotka ovat Pesosen mukaan tarjonneet paljon uutta tietoa siitä, miten monipuolisesti järjestelmää voi käyttää.

”Koulutuksia on tarvittu erityisesti silloin, kun olemme ottaneet uusia moduuleja käyttöön. Ohjelma uudistuu oikeastaan koko ajan, ja koulutuksista on tullut paljon vinkkejä siihen, miten toimia eri tilanteissa. Jos koulutukseen ei ehdi osallistua juuri sillä hetkellä, niistä voi katsoa myös tallenteet”, Pesonen kertoo.

 

Koulutusten ansiosta Tampuurin käyttö on Pesosen mukaan parantunut ja Tampuurin päivityksestä muodostunut jo rutiini.

”On ehdottoman tärkeää, että tiedot ovat isännöitsijätodistuksessa oikein. Mikään ei kuitenkaan tule nappia painamalla itsestään, vaan kaikki tiedot täytyy jonkun päivittää järjestelmään. Kun tietoa säilytetään eri järjestelmissä, taulukoissa ja kansioissa, niistä ei kukaan pysy ajan tasalla. On olennaista, että kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta, sillä se vaikuttaa koko meidän toimintaamme”, Pesonen huomauttaa.

 

 

Uusi järjestelmä on tätä päivää

 

Tampuurin käyttökokemusta uudistetaan parhaillaan, ja uusi käyttöliittymä alkaa vähitellen tulla tutuksi myös Talokeskukselle.

”Hyppään uudelle puolelle aina, kun muistan ja tiedän, että myös isännöitsijät hyödyntävät sitä jo. Se on huomattavasti ketterämpi käyttää, ja tarvittavat tiedot löytyvät sieltä helposti. Koulutusten myötä käyttö selkeytyy koko ajan. On muutenkin hyvä, että Tampuuria kehitetään, sillä alan täytyy uudistua. Uusi järjestelmä on tätä päivää”, Pesonen pohtii.

 

Talokeskus on ottanut käyttöön Visman tuoteperheestä myös muita palveluita, kuten sähköisen allekirjoituksen ja perinnän. Lähitulevaisuudessa koulutuksia on luvassa myös niihin.

”Koulutusikkunat ovat hyviä siitä, että silloin voi kysyä kerralla kaiken, mikä on ollut mielen päällä. Kunhan muistaa kysyä. Jos ei ymmärrä kysyä, ei myöskään opi tekemään järkevämmin. Meillä on kuitenkin tosi positiivinen yleisfiilis siitä, miten paljon olemme oppineet ja saaneet lisää tietoa viimeisen parin vuoden aikana. Eteenpäin mennään koko ajan”, Pesonen toteaa.

 

Lue lisää Tampuurin uudesta käyttöliittymästä tästä!

Kurkista Eteisen blogista, miten asiakaskyselyt vaikuttavat Tampuurin Asukassivujen kehitykseen.

Tampuuri uudistuu: käyttökokemus paranee kokonaisvaltaisesti

 

Tampuuri logo
Tampuuri logo