Visma Sirius

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

Petrus Hoikkala Visma Tampuurin talousjohtajaksi

11.6.2021

Petrus Hoikkala Visma Tampuurin talousjohtajaksi

KTM Petrus Hoikkala on nimitetty kiinteistöalan ohjelmistoyrityksen Visma Tampuurin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hänen vastuullaan ovat jatkossa yrityksen taloushallintoon liittyvät asiat. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 2.8.2021. 

”Visma Tampuuri on vahvalla kasvu-uralla, joten on hienoa saada Petruksen vankka asiantuntemus tukemaan ja vauhdittamaan kasvuamme. Lähitulevaisuudessa panostamme kasvun lisäksi tuote- ja asiakastyytyväisyyteen, ja uskon, että Petrus tuo johtoryhmäämme ja organisaatioomme hyvää näkemystä, joka auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme.”, Visma Tampuurin toimitusjohtaja Juha Raitanen kommentoi.

Ennen Visma Tampuuria Hoikkala on työskennellyt useiden Visma-yhtiöiden johtotehtävissä ja hänellä on vankka kokemus talousjohtamisesta.

”Olen mielenkiinnolla seurannut Visma Tampuurin kehittymistä nykyiseksi noin 100 hengen asiantuntijaorganisaatioksi ja oman toimialansa markkinajohtajaksi. On hienoa päästä mukaan Visma Tampuurin kasvutarinaan sekä antamaan oma panokseni ja kokemukseni yrityksen menestykselle”, Petrus Hoikkala kertoo.

Tampuuri logo
Tampuuri logo