Visma Tampuuri

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Blogi

Myyntipäällikkö Jani Mononen: “Täällä on ilo tehdä päivästä päivään töitä”

Myyntipäällikkö Jani Mononen: “Täällä on ilo tehdä päivästä päivään töitä”

Nimeni on Jani Mononen ja olen koulutustaustaltani liiketalouden ja tietojenkäsittelyn tradenomi. Nykyään toimin Visma Tampuurilla myyntipäällikkönä. Työnkuvaani kuuluu nykyisten asiakkuuksien hoitaminen, lisämyynti sekä uusien asiakkaiden hankkiminen.

Aloitin Tampuurilla syyskuussa 2019 asiakkuuspäällikkönä ja nyt olen ollut talossa hieman yli vuoden ja nykyinen nimikkeeni on myyntipäällikkö. Urani suurimmat käännekohdat ovat olleet siirtymiseni IT-alalta isännöitsijäksi ja siirtymiseni isännöitsijän tehtävistä Tampuurille takaisin IT-alalle myynnin tehtäviin.

IT-alalla olen toiminut eri tehtävissä, kuten testaajana, ohjelmoijana, projektipäällikkönä ja teknisenä asiakkuusvastaavaana sekä esimiehenä. 20 vuoden urani aikana on tapahtunut paljon niin IT-alalla kuin isännöinnissä ja minulle on kehittynyt vahva kokemus siitä kuinka asioita voidaan tehdä eri osa-alueilla niin, että kaikki ovat tyytyväisiä.

Päädyin Tampuurille, kun Isännöintiliiton Jyväskylässä pitämässä tilaisuudessa oli mukana Tampuurin Erkki Ahonen, joka sattui jo entuudestaan olemaan vanha kollegani. Hänen kanssaan käynnistettiin keskustelut, että mitäpä jos jossain vaiheessa olisi aika palata IT-alalle ja yhdistää kahdessa työssä saamani kokemus niin Tampuurin kuin asiakkaiden hyödyksi tuomalla käytännön isännöinnin näkemystä taloon.

Tampuurilla työskentelyssä on hienoa se, kun pääsen yhdessä asiakkaiden kanssa kehittämään ja tehostamaaan heidän liiketoimintaansa meidän tuotteidemme avulla. Tampuuri on loistava tuote ja on ollut hienoa huomata kuinka me kehitymme, niin ohjelmiston kuin henkilökunnan osalta jatkuvasti paremmiksi palvelemaan meidän asiakkaitamme sekä heidän tarpeitaan.

On ollut ilo työskennellä Tampuurin myyntitiimissä, jonka yhteishenki ja yhdessä tekeminen on vain vahvistunut näin Koronan myötä. Nyt vaikka asumme ympäri Suomea, niin etäisyydet eivät näy tai tunnu, kun olemme jatkuvassa yhteydessä toisiimme virtuaalitoimistomme kautta.

Tampuuri on työpaikkana loistava ja täällä on erinomaisia työkavereita, joiden kanssa on ilo tehdä päivästä päivään töitä sekä viettää vapaa-aikaa. Vuosi Tampuurilla on opettanut paljon, mutta se tarjoaa jatkuvasti uutta opittavaa. Tärkein ohje, jonka olen urallani saanut on ollut “Janoa tietoa, äläkä koskaan lakkaa oppimimasta uusia asioita”. Tätä olen noudattanut ja olen sitä kautta pystynyt tarjoamaan niin Tampuurin asiakkaille kuin omalle väellekin jotain hyödyllistä tietoa.

Jani Mononen, Myyntipäällikkö, Visma Tampuuri