Visma Real Estate

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

CovidSafe Virusteippi Visma Tampuurin valikoimiin

10.12.2020

CovidSafe Virusteippi Visma Tampuurin valikoimiin

Uniikki suomalainen innovaatio CovidSafe Virusteippi on nyt mahdollista saada Visma Tampuurilta. Clean Tech Medicalin kehittämä tuote takaa turvallisen päivittäisen liikkumisen, missä ikinä tartuntapintoja onkin. Virusteipin pinnan monimetallipinnoite tappaa viruksen tutkitusti alle sekunnissa.

CovidSafe Virusteippi on metalliyhdisteitä hyödyntävä tarrapinnoite, joka tappaa virukset ja bakteerit, kuten SARS-CoV-2 (COVID-19), tartuntapinnoilta jopa sekunneissa. CovidSafe on ensimmäinen tuote maailmassa, joka pystyy tarjoamaan tämänkaltaista suojaa.

CovidSafe Virusteippiä voidaan käyttää erilaisissa kosketuspinnoissa, kuten esimerkiksi ovenkahvoissa, katkaisijoissa, painonapeissa ja kaiteissa. Virusteipin asennus on helppoa ja myös teipin poistaminen onnistuu helposti, eikä pintaan jää jälkiä.

Virusteippiä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Monimetalliyhdisteen kuparinen väri viestii käyttäjälle turvallisesta kosketuspinnasta sekä kertoo teippien ylläpitäjille pinnoitteen käyttöiän, sillä teipin ulkoasu muuttuu, kun se tulee käyttöikänsä päähän. Virusteippi kestää käytössä jopa puoli vuotta.

Toimivuus todettu Helsingin yliopistossa

CovidSafe Virusteippi on testattu Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan virologian osastolla. Testit on suoritettu BSL-3 (bio-safety-level-3) tason laboratorio-olosuhteissa käyttämällä elävää SARS-CoV-2-virusta. Tulokset CovidSafe-virusteipin tehosta ovat olleet kiistattomia.

“Testaamamme monimetallihybridi on ainutlaatuinen ja hyvin mielenkiintoinen seos, jonka tutkimustulokset ovat vaikuttavat. COVID-19-virus aiheutti maailmanlaajuisen pandemian, jollaiseen toivottavasti voidaan jatkossa reagoida vieläkin nopeammin. Kenties tämänkaltaisella seoksella voidaan jatkossa reagoida nopeammin eri bakteereihin ja viruksiin.“, kertoo apulaisprofessori Tarja Sironen Helsingin Yliopiston Virologian osastolta.

 
Tampuuri logo
Tampuuri logo