Visma Real Estate

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Blogi

Vaikuta Tampuuriin Ideapalstan avulla

15.5.2020

Vaikuta Tampuuriin Ideapalstan avulla

Eteinen on Tampuurin käyttäjien oma portaali. Eteisestä löydät myös Tampuurin Ideapalstan, joka on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa uusiin tuoteparannuksiin. Ideapalstalla voit lähettää omia ideoita tai äänestää muiden ideoiden puolesta, jotka helpottavat arkeasi Tampuurin parissa. Näin tiedämme mitä ominaisuuksia tai parannuksia juuri sinä kaipaat ja osaamme kehittää tuotteita tarpeidesi mukaan.

Ideapalsta on saanut hyvin tuulta purjeittensa alle. Olemme saaneet asiakkailtamme yhteensä 138 ideaa, joista osa on jo saatu toimitettua ja osaa työstetään parhaillaan.

Arvostamme suuresti asiakkaidemme antamaa panosta tuotekehitykseemme. Siksi olemmekin siirtäneet Ideapalstalta tulleet ideat kehityslistamme kärkisijoille. Voitte siis olla varmoja, että kaikki ideat luetaan ja käsitellään!

Miten Ideapalsta toimii?

  1. Ennen uuden idean lähettämistä etsi, onko idea jo olemassa. Joku toinenkin yhteisön jäsen on saattanut saada saman idean ja lisännyt sen Tampuuri Ideapalstalle. Jos se on olemassa, hienoa! Napsauta vain peukku-kuvaketta antaaksesi äänesi idealle. Käytä kommenttiruutua, jos haluat lisätä omat kommenttisi ideaan.
  2. Jos olet etsinyt etkä löydä listalta vielä omaa ideaa, napsauta ”Julkaise Oma idea” -painiketta lähettääksesi uuden idean. Kun kirjoitat ideasi, muista kirjoittaa selkeä ja kuvaava otsikko, täytä tiedot, valitse kategoria ja paina Julkaise.
  3. Sinun tehtäväsi on hakea tukea ideallesi. Verkostoidu, käytä Twitteriä ja kerro suusanallisesti ystävillesi, seuraajillesi ja työtovereillesi ideoista, jotka ovat sinulle tärkeimpiä.
  4. Tuotepäälliköt ja tuoteomistajat tarkistavat säännöllisesti äänestyksiin perustuvat parhaat ideat osana tuotesuunnittelua. Tuotepäälliköt ja tuoteomistajat kommentoivat tarkistettuja ideoita ilmoittaakseen sinulle, kuinka idean kanssa edetään.

Tampuuri Eteisestä löydät ideapalstan lisäksi myös ajankohtaiset uutiset, käyttöohjeet, tampuurituen sekä tietoa meidän tuotteista. Astu Eteiseen ja saat lisätietoa Tampuuri Eteisestä ja sen käyttöönotosta.

 
Tampuuri logo
Tampuuri logo