Visma Real Estate

Ota yhteyttä!
« Takaisin: Ajankohtaista

​Kiinteistöalan ekosysteemin vallankumous on alkanut – Assetti osaksi Visman Tampuuri-palvelua

26.2.2020

​Kiinteistöalan ekosysteemin vallankumous on alkanut – Assetti osaksi Visman Tampuuri-palvelua

Assetti Oy ja kiinteistöalan ohjelmisto-osaaja Visma Tampuuri Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa kiinteistöomaisuuden ja -varainhoidon raportointiratkaisu Assetti integroidaan osaksi Tampuuri-palvelua. Yhteistyö on ensimmäinen askel uudenlaisen kiinteistöalan ekosysteemin rakentamiseksi.

“Tavoitteenamme on rakentaa Tampuurin ympärille kiinteistöalan alusta, joka yhdistää alan toimijat ja tuo lisäarvoa sekä alan toimijoille että kiinteistöjen loppukäyttäjille. Olemme erityisen iloisia kumppanuudesta Assettin kanssa, sillä heillä on erittäin laaja kokemus kiinteistösalkkujen, kiinteistövarallisuuden, vuokralaissuhteiden ja kiinteistöraportoinnin hallinnasta. On hienoa, että voimme tuoda tämän vankan osaamisen asiakkaidemme saataville”, Visma Tampuurin toimitusjohtaja Juha Raitanen kommentoi yhteistyön taustoja.

Yhteistyön tavoitteena on tarjota kiinteistöalan toimijoille kokonaisratkaisu kiinteistöomaisuuden ja -varainhoidon hallintaan sekä raportointiin.

Assettin toimitusjohtajan Hannu Rantasen mukaan heidät houkutti yhteistyöhön Visma Tampuurin vahva markkina-asema ja asenne, jolla yhtiö vie suomalaista kiinteistömarkkinaa eteenpäin.

“Olemme innolla ensimmäisten joukossa integroimassa Assetti-palveluamme osaksi Visma Tampuurin tulevaa markkinapaikkaa ja palvelukokonaisuutta. Alustakulttuuri ja liitettävyys ovat aina olleet Assettin kehityksen keskiössä, ja yhteistyö Tampuurin kanssa laajentaa merkittävästi Suomen tarjontaamme”, Rantanen kertoo.

Uudet toiminnallisuudet helpottavat asiakkaan arkea

Yhteistyö tuo asiakkaiden palvelukokonaisuuteen uusia toiminnallisuuksia sekä laajamittaista automaatiota. Raportoitavien tietojen saaminen yhteen palveluun on hyödyttänyt Apteekkien Eläkekassaa, missä Visma Tampuurin ja Assettin uusi ratkaisu on jo otettu käyttöön.

“Visma Tampuurin integroiminen Assetti-palveluun mahdollistaa meille reaaliaikaisen sijoittajaraportoinnin. Visma Tampuuri on meillä keskeinen osa isännöinnin ja vuokrauksen hallintaa, ja Assetti on tuonut kokonaisuuteen selkeän ja helppokäyttöisen raportointityökalun. Nyt saamme samasta paikasta kaikki kiinteistötalouden tiedot aina salkunhallinnasta kiinteistön avaintunnuslukuihin asti,” kiinteistösijoituspäällikkö Antti Jäntti, Apteekkien Eläkekassalta toteaa.

Lisätietoja:
Juha Raitanen, toimitusjohtaja, Visma Tampuuri Oy, 040 824 4203
​Hannu Rantanen, toimitusjohtaja, Assetti, 040 537 8722

 
Tampuuri logo
Tampuuri logo